Wat zijn FITT-Units en een HRC-Set?

FITT-Units

Het programma, dat we het FITT-units programma noemen, is gebaseerd op 4 parameters die elk 1 van de letters van FITT vertegenwoordigen. 

F --> Frequentie: Hoe vaak zou ik moeten trainen?
I --> Intensiteit: Hoe zwaar zou ik moeten trainen?
T --> Tijd: Hoe lang zou ik moeten trainen?
T --> 'Type' van training: in dit geval training voor uithoudingsvermogen, afvallen, …

Wekelijks dien je een aantal FITT-units te behalen, je kan dit als punten zien. Aan de hand van dit puntensysteem worden er wekelijks persoonlijke doelen toegekend. Dit zorgt niet alleen voor een verhoogde motivatie maar is ook de perfecte leidraad naar een actieve(re) en gezonde(re) levensstijl.

HRC

De HeartRateCoach (of kortweg, de HRC) is een uniek product dat de functies van hartslagmeter en datadrager combineert. Daarnaast is de HRC jouw persoonlijke coach onderweg aangezien hij tijdens de training al jouw FITT-Units telt. Je hoeft dus enkel maar te sporten, al de rest doet de HRC voor jou. Het is een staaltje van hoogwaardige technologie dat trainingsefficiëntie garandeert.

De unieke draadloze communicatie technologie voor digitale dataoverdracht laat hem, draadloos, via de HRC-USB dongle (Interface) met uw computer communiceren. Dat maakt de HRC waarschijnlijk de meest gebruiksvriendelijke hartslagmeter, die je niet lastig valt met ingewikkelde instellingen vooraleer je kan gaan trainen. Even synchroniseren en je bent klaar voor de training. Je krijgt een perfect overzicht van je trainingen via de HRC Sync applicatie en je informeert automatisch je coach over je inspanningen.

In het pakket 'Cardio BeneFIT-Start' zit de huur van deze HRC + dongle inbegrepen.
Optioneel kan je jouw eigen HRC aanschaffen voor 159,- en een dongle voor 59,-.